Belastingen actie

Startpagina Particulieren Ondernemers Belastingen actie Contact

 

Het is 'helaas' weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting moet weer worden ingediend. Ook al kunt u soms enorm opzien tegen het werk van het opstellen van aangifte, het kan u ook geld opleveren; uiteraard met name als u recht heeft op één of meerdere aftrekposten. Als u ons uw aangifte laat verzorgen kunnen wij u kennis laten maken met onze +punten:

bullet

Gemak. Wij geven u de keuze: u kunt bij ons op kantoor komen of wij leveren service bij u aan huis. Indien u in de regio Rijnmond of in de regio West-Brabant woont brengen wij hiervoor geen kosten bij u in rekening.

bullet

Persoonlijke benadering. Bij iedere aangifte bekijken wij uw persoonlijke situatie om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van aftrekposten.

bullet

Scherpe tarieven. Voor het verzorgen van de belastingaangifte inkomstenbelasting voor particulieren rekenen wij € 64,50 (inclusief 21 % BTW). Indien u een avondafspraak wenst is het tarief € 79,50 (inclusief 21% BTW). Indien u meerdere aangiften (bijvoorbeeld met familie en/of vrienden) kunt combineren in één afspraak, dan zijn de kosten per aangifte slechts € 54,50 (inclusief 21% BTW).

bullet

Korting bij aanvullende diensten. Voor het aanvragen of wijzigen van een voorlopige aangifte en/of voor toeslagen hanteren wij een tarief van € 36,30 (inclusief 21% BTW). Met een voorlopige aangifte kunt u, in geval van een belasting teruggaaf, eerder over het geld beschikken waar u recht op heeft. De verschillende toeslagen kunnen betreffen: zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget.