Tarieven

Startpagina Particulieren Belastingen actie Even voorstellen Tarieven Contact

Indien u meer specifieke informatie wilt hebben, ga dan naar onze contactpagina.

Onze prijsstelling voor de diverse werkzaamheden is overzichtelijk. Overigens, voordat wij onze werkzaamheden starten zullen wij u altijd vraf informeren over de uiteindelijke kosten: dus geen vervelende verrassingen achteraf.

bullet

Het standaardtarief voor het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren bedraagt 64,50 (inclusief 21% BTW). Indien u een avondafspraak wenst is het tarief 79,50 (inclusief 21% BTW). Er is hierbij zelfs nog meer korting mogelijk. Zie voor uitgebreide informatie onze belastingpagina.

bullet

Voor het aanvragen of wijzigen van een voorlopige aangifte en/of voor toeslagen hanteren wij een tarief van 36,30 (inclusief 21% BTW). Met een voorlopige aangifte kunt u, in geval van een belasting teruggaaf, eerder over het geld beschikken waar u recht op heeft. De verschillende toeslagen kunnen betreffen: zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget.

bullet

De hulp bij persoonsgebonden budget (PGB) is een activiteit waar wij geen standaardtarief voor hanteren. U kunt ons bellen voor prijsopgave of voor een vrijblijvende afspraak.

bullet

Onze telefonische hulpdienst is gratis voor particulieren die tenminste n dienst bij ons afnemen.

bullet

Indien u een beroep wil doen op hulp bij het starten van een onderneming, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

bullet

Voor alle andere maatwerk-werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat u ons kunt informeren over uw wensen en wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. In principe hanteren wij een uurtarief van 33,50 (inclusief 21% BTW).

Indien u contact met ons wilt opnemen, ga dan naar onze contactpagina.